Suntem constienti ca taxele ascunse sunt o preocupare pentru clientii nostri si din acest motiv dorim sa fim transparenti privind pretul serviciilor oferite.

Lucrarile executate de noi pot fi taxate la ora, sau pot fi negociate la pret fix. Nu percepem taxe de estimare si nici de deplasare daca lucrarile se executa pe raza municipiului Bucuresti.

Pentru lucrari solicitate in afara localitatii vom percepe suplimentar o taxa de deplasare de 3,75 lei/Km (include TVA).

Vom cauta sa va sfatuim in alegerea celei mai bune solutii pentru bugetul alocat si vom discuta cu dvs. toate optiunile privind executia lucrarii, iar munca noastra va fi la cele mai inalte standarde.

Timpul petrecut pentru achizitia de materiale pe care nu le avem in stoc va fi contabilizat ca timp standard de lucru in urmatoarele conditii:

Timpul este mentinut la un nivel minim rezonabil
Clientul va fi informat privind necesitatea achizitiilor de materiale suplimentare
Clientul solicita prezenta unui specialist pentru achizitia de materialele necesare lucrarii

Servicii execuţie instalaţii electrice

Tarife standard
08.00 – 18.00

Tarife suplimentare*
18.00 – 24.00

Electrician intervenţii/reparaţii/deranjamente instalatii electrice

59 lei/ora

175 lei/ora

Electrician angajat pentru o zi de muncă

29.9 lei/ora

39.9 lei/ora

În weekend şi sărbători legale

Servicii de măsurători, testări şi încercări PRAM

Tarife standard

Tarife suplimentare

Măsurarea rezistenţei de dispersie a prizei de pământ

59 lei/buc > 3 buc

95 lei/buc < 3 buc

Continuitatea centurii de împământare

19,5 lei/buc

Continuitatea racordurilor de la centura de împământare la TEG şi de la TEG la fiecare TED

19,5 lei/buc

Continuitatea nulului de protecţie din barele PE ale fiecărui TED până la locul de racordare a consumatorilor

7 lei > 100 buc

13 lei < 1 – 100 buc

Verificare PRAM

79,5 lei/priza

Tarife la pret fix (negociat)

Lucrarile la pret fix se percep atat pentru materialele folosite cat si pentru forta de munca (manopera), in functie de fiecare solicitare de lucrari, suma stabilita de comun acord in urma negocierilor.

Estimari de pret. Cereri de oferta

Estimarile furnizate prin telefon sau prin e-mail pe baza informatiilor transmise de client, sunt doar in scop informativ si nu au caracter obligatoriu. In cazul in care furnizam o estimare de pret nu suntem obligati sa oferim cotatii.

Modificari privind pretul serviciilor

Orice modificare privind pretul serviciilor executate se va face cu acordul partilor. Aceste modificari fac referire la lucrarile care nu au fost mentionate in cererea initiala, lucrari ce vor fi executate doar cu acordul clientului.

Plata pentru lucrarile suplimentare vor fi facturate in functie de tarifele orare sau prin negociere (intelegere intre parti).

Plata serviciilor

Plata pentru serviciile executate se va face la finalizarea lucrarii, daca prin intelegerea partilor nu s-a convenit altfel.

Pentru lucrari in care valoarea materialelor este mai mare de 1500 lei, putem solicita plata in avans a acestora.

In cazul in care plata integrala nu a fost realizata intr-un termen de 3 zile de la prezentarea facturii, ne rezervam dreptul de a percepe penalizari.

Colectarea platilor restante mai vechi de 5 zile se vor face prin companii specializate, iar costurile privind colectarea se vor adauga la suma restanta.