Revizii Instalatii Electrice

Toate instalațiile electrice se deteriorează odată cu vârsta și utilizarea acestora, asadar si prin urmare trebuie inspectate și testate la intervale regulate pentru a verifica dacă se află într-o stare sigură și satisfăcătoare pentru utilizarea continuă.

Instalatiile electrice necorespunzatoare pot deveni in doar o fractiune de secunda reale cauze pentru dezastre inimaginabile

Este de ajuns o singura scanteie sau un scurtcircuit banal pentru a se declansa incendii de proportii cu pagube umane cat si materiale.

O revizie la instalatiile electrice este absolut necesara atunci cand v-ati mutat intr-un imobil nou, un apartament nou sau o casa noua!

Conform statisticilor, în fiecare an în medie 10 persoane mor și aproximativ 750 sunt rănite grav în accidente care implică instalațiile electrice nesigure în locuințe.

De ce sunt necesare inspecții periodice ?

Este bine sa stiti care este starea instalatiei electrice si daca ea necesita a fi reparata, inlocuita sau schimbata.

Testarea și inspecția periodică a instalațiilor electrice este cea mai eficientă modalitate de a asigura respectarea legislației privind sănătatea și siguranța.

Testarea costa atât din inspecții vizuale cât și din testarea acestora urmand procedurile de inspecție și testare electrică care sunt determinate de tipul instalației folosit.

O revizie completa include nu numai verificarile necesare, ci si inlocuirea prizelor, intrerupatoarelor, panourilor necorespunzatoare.

FURNIZORI

CEI MAI MARI FUNIZORI DE MATERIALE ELECTRICE CU CARE LUCREAZA SOCIETATEA NOASTRA:

error: Content is protected !!