REPARATII VENTILOCONVECTOARE

Ce este un ventiloconvector si care este scopul acestuia ?

Ventiloconvectorul este o unitate conceputa pentru pentru incalzirea sau racirea spatiilor rezidentiale, comerciale sau cele industriale.

Acestea functioneaza pe principiul absorbtiei aerului din incapere fiind atras de catre ventilator, apoi filtrat si transmis catre schimbatorul de caldura unde se desfasoara procesul de racire sau incalzire a aerului.

Pentru incalzirea si/sau racirea spatiilor apa preprezinta un rol important in utilizarea ventiloconvectoarelor aceasta fiind folosita ca agent termic.

Datorita functiilor de racire si incalzire, ventiloconvectoarele asigura un nivel de confort ridicat, oferind   avataje economice cat si estetice.

Ventiloconvectorele pot primi apa calda de la o centrala termica sau apa rece de la un racitor, deci aceeasi unitate poate avea in incaperea in care este instalata atat functia de incalzire cat si pe cea de racire a aerului, in functie de necesitati.

Exista doua variante de cuplare a tevilor ventiloconvectoarelor:

–  cu 2 tevi care presupun o intrare si o iesire atat pentru apa calda cat si pentru apa rece
–  cu 4 tevi care presupun atat o intrare si o iesire pentru apa calda cat si o intrare si o iesire pentru apa rece.

Pentru o buna functionare a sistemului dumneavoastra de racire/incalzire  este indicata o revizie  periodica pentru curatarea ventiloconvectoarelor, acestea efectuandu se de catre un personal specializat si calificat în domeniul.

FURNIZORI

CEI MAI MARI FUNIZORI DE MATERIALE ELECTRICE CU CARE LUCREAZA SOCIETATEA NOASTRA:

error: Content is protected !!