REPARATII CHILERE

Toate clădirile au nevoie de aer condiționat.

De obicei pentru clădirile mai mici acesta poate fi furnizat de catre unități AC, dar odată ce clădirea atinge o anumită dimensiune devine eficientă utilizarea unui sistem centralizat.

Sistemele centralizate folosesc chilere care sunt practic unități gigantice AC, dar funcționează ușor diferit din cauza dimensiunii lor.

Cum funcționează un Chiler?

Chilerul funcționează prin pomparea agentului frigorific comprimat prin apă pentru a absorbi căldura și a răci apa.

Această apă este apoi utilizată în scopuri de răcire, cum ar fi aer condiționat comercial sau echipamente și echipamente de răcire.

De cele mai multe ori văzute fiind utilizate în industria plasticelor, industria de coacere și prelucrare a produselor alimentare, industria farmaceutică, industria chimică, etc.

De ce este importantă întreținerea Chilerelor?

Întreprinderile se bazează atât pe chilere cu răcire cu aer, cât și pe chilere cu apă, acestea funcționand eficient pentru a menține un mediu interior confortabil sau pentru a răcori produse și utilaje.

Pe langa acestea au si un rol foarte important de a economisi energie.

Dacă cladirea dumneavoastra utilizeaza un chiler, atunci înțelegeți deja necesitatea unui partener calificat și de încredere pentru întreținere și reparații.

Indiferent dacă este răcit cu aer, centrifug, șurub rotativ sau oricare altul tehnicienii nostrii vor identifica rapid problema, vor finaliza reparațiile necesare și vor readuce sistemul în stare de funcționare.

FURNIZORI

CEI MAI MARI FUNIZORI DE MATERIALE ELECTRICE CU CARE LUCREAZA SOCIETATEA NOASTRA:

error: Content is protected !!