REPARATII A.C. TIP SPLIT

Aparatele de aer conditionat split sunt cele mai raspandite modele de aparate destinate climatizarii spatiului interior.
Ele sunt alcatuite din doua parti : o unitate externa si una sau mai multe unitati interne.
In functie de numarul de unitati interne una, doua sau mai multe acestea sunt categorisite in aparate de aer conditionat split, dublusplit sau multisplit.
Aparatul tau de aer nu mai functioneaza ?
Când aparatul dumneavoatra de aer condiționat nu funcționează exact așa cum ar trebui, ar putea fi necesar să fie reparat.
Sistemele moderne de răcire sunt alcătuite din mai multe piese mobile și atunci când oricare dintre aceste părți se defecteaza poate cauza probleme de funcționare.
De la răcire inegală până la defectarea completă a sistemului, problemele care va pot da batai de cap sunt numeroase.
De aceea tehnicienii noștrii calificați și instruiți în mod continuu, se asigura că sunt la curent cu cele mai noi tehnologii și cunoștințe despre produs asigurandu ne ca primiti cea mai înaltă calitate a unui serviciu rapid și eficient.

Va putem veni in ajutor cu intretinerea in mod regulat a aparatului de aer conditionat, folosind produse speciale de curatare care vor elimina mirosurile neplacute si vor eficientiza performanta acestuia.
Tehnicienii noștri sunt capabili să depaneze și să instaleze sisteme independente de climatizare, precum și să adauge sau să modifice sistemele existente deja instalate ale pompei de căldură, ventilație și aer condiționat.

FURNIZORI

CEI MAI MARI FUNIZORI DE MATERIALE ELECTRICE CU CARE LUCREAZA SOCIETATEA NOASTRA:

error: Content is protected !!