Montaj statie incarcare auto

Montaj statie electrica incarcare auto

Compania Lavobad® autorizata ANRE si electricieni autorizati ANRE iti vine in intampinarea dumneavoastra cu serviciul de instalare statie incarcare auto la bloc sau sediul firmei, la spatii comerciale sau in propria curte.  Suntem inclusiv la dispozitia antreprenorilor care isi doresc sa aiba statii de incarcare masini electrice langa cladirea de birouri sau la tine acasa.

Ne ocupam cu montarea statiei de incarcare auto pentru ca tu sa-ti poti incarca masina simplu, rapid, oricand doresti! In plus, iti punem la dispozitie si serviciul de consultanta specializata si iti oferim cele mai potrivite solutii pentru nevoile tale!

Solicita acum o oferta pentru montaj statie incarcare auto la pret avantajos!-
Realizam un circuit separat pentru statia de incarcat masini electrice
Ne ocupam de montarea instalatiei electrice a statiei de incarcare auto  si ne asiguram ca aceasta functioneaza in parametri optimi
Montarea instalatiei electrice a statiei de incarcare auto si verificarea acesteia pentru a functiona normal; monofazica 7-11 kW si trifazica 11-22 kW
Mentenanta pentru instalatia electrica in cazul in care apar defectiuni.

Lista de preturi manopera (include TVA)

Montaj statie electrica incarcare auto  mono fazic  7,4 kW – 11 kW =  1550 lei (TVA inclus)

Demontare statie electrica incarcare auto  mono fazic 7,4 kW – 11 kW =  850 lei (TVA inclus)

Montaj statie electrica incarcare auto trifazica  11 kW – 22 kW =  3050 lei (TVA inclus)

Demontare statie electrica incarcare auto  trifazica 11 kW – 22 kW =  1550 lei (TVA inclus)

Interventia electrica in regim de urgenta (120 lei) se deduce din costul lucrarilor mai mari de 15.000 de lei.
Pentru lucrari solicitate in afara Bucurestiului vom percepe suplimentar o taxa de deplasare de 4,75 lei/Km. (include TVA).
Va rugam sa solicitati mentionarea in procesul verbal a tuturor interventiilor efectuate de catre electricianul autorizat al companiei Lavobad ®. Intrucat procesul verbal de interventie va asigura garantia lucrarilor noi efectuate de catre echipa noastra, pentru persoane fizice garantia este de  2 ani, iar  pentru persoane juridice de 12 luni, conform legii (Legea 449/2003).
Nu raspundem de instalatile vechi, tablouri electrice sau doze de legatura care nu au fost efectuate de compania noastra, in special de cele din aluminiu!
Pentru lucrarea efectuate la aceste instalatii vechi din aluminiu sau tablouri vechi cu patroane sau ceramica, nu oferim garantie.
La orice lucrare efectuata de firma Lavobad® se ofera factura fiscala cu chitanta, inclusiv la plata lucrarilor cu cardul. Plata interventiei de urgenta se efectueaza in baza facturii de deplasare, in timp ce pentru lucrarile efectuate suplimentar se trimite factura prin email sau prin posta (Fan Courier – cost livrare 40RON / Posta Romana – cost livrare 40RON).

FURNIZORI

CEI MAI MARI FUNIZORI DE MATERIALE ELECTRICE CU CARE LUCREAZA SOCIETATEA NOASTRA:

error: Content is protected !!