Montaj intrerupatoare si prize

Montajul prizelor si al intrerupatoarelor chiar daca pare o operatiune simpla poate creea neplaceri atunci cand este facuta de un nespecialist.

Atunci cand prizele si intrerupatoarele trebuiesc montate in urma lucrarilor de renovare puteti face o programare cu unul dintre electricienii nostril autorizati A.N.R.E., lucrurile vor fi mai sigure si mai simple scutindu-va de eventuale neplaceri ulterioare.

De asmenea atunci cand va doriti instalatii mai complexe cum ar fi montajul de intrerupatoare cap scara este de preferat sa apelati la echipa Lavobad® cu electricieni nostril autorizati A.N.R.E,  ei avand experienta necesara.

Cele mai dese avarii apar datorita defectiunilor aparute la intrerupatoare si prize ca urmare a montajului defectuos sa a suprasolicitarii circuitului respectiv. Inlocuirea prizelor si intrerupatoarelor afectate rezolva problema de cele mai multe ori.

Daca hotarati sa chemati unul din electricienii nostril autorizati A.N.R.E. pentru o astfel de lucrare acesta va face urmatoarele :

  • va evalua starea instalatiei electrice si va estima consumul pe fiecare circuit in parte
  • va reconfigura distribuirea circuitelor in tablou daca se constatata o supraincarcare a acestora sau suplimentarea circuitelor etc
  • va demonta prizele si intrerupatoarele ce urmeaza a fi inlocuite si va reface legaturile in doza de legetura si va fi cositorite si isolate mai bine
  • va face montajul prizelor si inrerupatoarelor profesional
  • va testa functionarea corecta a acestora

FURNIZORI

CEI MAI MARI FUNIZORI DE MATERIALE ELECTRICE CU CARE LUCREAZA SOCIETATEA NOASTRA:

error: Content is protected !!