Decoratiuni Iarna Interior si Exterior

Când sărbătorile se apropie, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru a crea un mediu cald și primitor este prin punerea la dispoziție a unor decorațiuni de sarbatori, care chiar ies în evidență.

Cu toate acestea, crearea unui afișaj memorabil de sărbători, setarea și eliminarea acestuia este mare și necesită mult timp.

De la începutul procesului de proiectare, colaborăm cu clienții noștri pentru a alege culori care să stabilească tonul pentru tema lor ideală de sarbatoare.

Decoratorii noștri experți in decoratii de sarbatori vă pot oferi servicii de proiectare calificate, indiferent dacă sunteți interesat în decorarea interiorului sau exteriorului clădirii.

Experții noștri decoratori de sărbători va lucra îndeaproape cu dumneavoastra în faza de proiectare pentru a-ți capta viziunea și a o transforma în realitate.

Oricât de multe sarbatori alegeți să decorați folosind serviciile noastre, veți menține întotdeauna un singur punct de contact în timp ce veți lucra cu noi.

Constatăm că cel mai bun mod de a face afaceri este să construim o relație de lucru semnificativă între specialiștii noștri în decoruri de vacanță și clienți.

Scopul nostru este să creăm o experiență de sarbatoare „remarcabilă” pentru tine și cei dragi.

De la proiectarea și instalarea noastră la întreținerea noastră proactivă până la îndepărtarea și depozitarea decorațiunilor de aceea oferim cele mai bune servicii de consultanță în proiectare, instalare si întreținere.

Oferta

Ce efectuam si  decoram?

Case

Vile

Interioare

Curte / Gradina

Spatii comerciale

Spatii de birouri

Spatii publice

Contacteaza-ne!

PROGRAM DE LUCRU EXTINS DE SARBATORI DE IARNA LA MONTAJE DE INSTALATII DIN DATA DE 1 OCTOMBRIE PANA LA DATA DE 24 DECEMBRIE 2024.

Luni – Vineri: 08:00 – 21:00

Sambata: 08:00 – 21:00

Duminica: 08:00 – 21:00

INFORMATII CONTACT

Telefon: 0724 129 926

Email: office@lavobadelectric.ro

FURNIZORI

CEI MAI MARI FUNIZORI DE MATERIALE ELECTRICE CU CARE LUCREAZA SOCIETATEA NOASTRA:

error: Content is protected !!