CURATARE VENTILOCONVECTOARE

Beneficiile întreținerii și curățării unității ventilatoarelor

Înainte de a începe să luați în considerare eventualele reduceri ale performanțelor la încălzire sau la răcire, luati in calcul inconvenientul unei defecțiuni majore care prezinta costuri de întreținere foarte mai mari plus impactul asupra calității aerului interior și asupra sănătății și bunăstării ocupanților clădirii.

Nerespectarea mentenantei în bune condiții a unităților de ventilare poate duce la o serie de probleme, inclusiv costuri energetice crescute, eficiențe reduse ale transferului de căldură, fiabilitate redusă și întreținere mai mare.

Recomandarea este ca întreținerea unității de ventilație atât în mediul de afaceri, cât și în mediul casnic să fie efectuată în mod regulat pentru a se asigura că unitățile sunt eficiente și fiabile.

Acestea ar trebui inspectate profesional si curățate în profunzime înainte ca anotimpurile de vară și de iarnă să înceapă în fiecare an.

Dezinfectarea unităților de ventilare și a conductelor de distribuție ar trebui să fie de asemenea, efectuate acolo unde este necesar.

Dacă vă mențineți activitățile obișnuite de întreținere și curățare ușoară, nu va trebui să abordați o curățare profundă la fel de des.

O curățare profundă implică de obicei totul într-o curățare ușoară, dar poate implica și utilizarea aerului comprimat și a vidurilor cu putere mare pentru a curăța registrele de conducte și de aer.

De asemenea, poate fi necesară utilizarea de produse de curățare, degresante de specialitate care vor contribui la menținerea performanței sistemului, a fluxurilor de aer eficiente și a unei calități bune a aerului din interior.

De aceea tehnicienii noștri experimentați împreună cu cele mai noi tehnologii privind igiena sistemelor de ventilație, vor curăța, igieniza și restabili buna functionare a sistemelor dumneavoatra de ventilatie la starea lor initiala, restabilind fluxul de aer corespunzător și va contribui de asemenea la creșterea eficienței energetice a întregului sistem de ventilatie.

FURNIZORI

CEI MAI MARI FUNIZORI DE MATERIALE ELECTRICE CU CARE LUCREAZA SOCIETATEA NOASTRA:

error: Content is protected !!