CURATARE FILTRE PLUS YGREC

Este timpul pentru un serviciu de curățare a aerului conditionat ?

Este important să vă curățați aparatul de aer condiționat pentru a menține o calitate bună a aerului în casa dumneavoastra.

Cea mai importantă sarcină de întreținere care va asigura eficiența aparatului de aer condiționat este să înlocuiți sau să curățați filtrele de rutină.

Filtrele Plus Ygrec înfundate și murdare blochează fluxul normal de aer și reduc în mod semnificativ eficiența unui sistem.

Cu fluxul normal de aer obstruat, aerul care ocolește filtrul poate transporta murdăria direct în bobina evaporatorului și poate afecta capacitatea de absorbție a căldurii bobinei.

Înlocuirea unui filtru murdar și înfundat cu unul curat poate scădea consumul de energie al aparatului de aer condiționat cu 5% până la 15%.

Unitatea de aer condiționat interior are filtre de aer care necesită curățare regulată.

Cu cât filtrul este mai înfundat, cu atât aerul de aer condiționat trebuie să lucreze mai greu ducand la costuri de funcționare mai mari.

Apeland la un profesionist este o mișcare inteligentă.

Este o idee bună ca un tehnician autorizat si specializat să verifice unitatea dumneavoatra la începutul fiecărei veri.

Pe lângă faptul că are instrumentele și cunoștințele potrivite, acesta vă poate repara sau actualiza sistemul, îl poate face să funcționeze eficient și să abordeze problemele înainte să devină probleme majore.

Tehnicienii nostrii folosesc solutii si echipamente profesionale pentru spalarea filtrelor, curatarea unitatii interioare.

Oferim servicii de intretinere periodica pentru aparatele de aer conditionat, curatarea si spalarea filtrelor, dezinfectarea bateriei de condensare si tavita de condens eventual curatarea turbinei printre care si curatarea filtrelor Plus Ygrec.

FURNIZORI

CEI MAI MARI FUNIZORI DE MATERIALE ELECTRICE CU CARE LUCREAZA SOCIETATEA NOASTRA:

error: Content is protected !!