COMPLETARE CU FREON

Are aparatul meu de aer condiționat nevoie de mai mai mult agent frigorific?

Cu vara în plină desfășurare mulți proprietari de locuințe se întreabă dacă trebuie sau nu să-și reîncarce sau completeze uinitatile de racire cu freon.

Ei bine pentru a răspunde la această întrebare, adresăm exact ce este agentul frigorific și cum funcționează în sistemul dumneavoastră de climatizare.

Deci, ce face de fapt agentul frigorific?

Freonul este un „fluid de transfer de căldură”, cu alte cuvinte, absoarbe căldura din aerul interior și îl transferă afară răcind aerul pentru o atmosfera cat mai placuta.

De unde știu dacă aparatul meu de aer condiționat are nevoie de mai mult agent frigorific?

Freonul nu este niciodată consumat, exact ca și cand o mașină folosește uleiul pentru ungerea motorului, acesta circula în jurul sistemului AC pentru a vă răci aerul si nu se pierde în proces.

Cu toate acestea există semne că sistemul AC functioneaza cu o contintate de freon scăzut din cauza unei scurgeri.

Semne că aparatul de aer condiționat are nevoie de mai mult freon:

– Conductele de alimentare suflă aer cald chiar și atunci când AC funcționează și termostatul este setat sa transfere aer rece.

– Apa acumulata pe podea din cauza condensului.

– O racire greoaie a incaperii.

– Gheața acumulata pe tevile de cupru ale AC ului pe bobina interioară.

– Facturi electrice ridicate (deoarece aparatul de aer condiționat trebuie să funcționeze mai mult pentru a vă răcori incaperea)

Dacă aveți semnele de mai sus, este posibil să aveți o scurgere, iar aparatul de aer condiționat poate avea un deficit de freon.

Este important sa apelati la un personal specializat si calificat în domeniul pentru a va rezolva problemele intr un mod sigur si eficient.

Oferim servicii rapide, profesionale și planuri complete de servicii pentru a vă menține sistemele funcționând la o eficiență maximă.

FURNIZORI

CEI MAI MARI FUNIZORI DE MATERIALE ELECTRICE CU CARE LUCREAZA SOCIETATEA NOASTRA:

error: Content is protected !!