Certificari

Certificare A.N.R.E.

Normele legislative in vigoare specifica ca numai firme atestate A.N.R.E. sau electricienii autorizati  A.N.R.E., au voie sa intervina in orice lucrare la instalatia electrica indiferent de locatie, fie in locuinta dvs, stradal sau in spatii comerciale.

Un electrician autorizat A.N.R.E., are o legitimatie eliberata de A.N.R.E reprezentativ atat pentru calitatea produselor si serviciilor, cat si pentru managementului firmei.

Certificare ISO

Certificarea ISO 9001:2008 inseamna implementarea si mentinerea unui management eficace, astfel incat compania sa se situeze la cel mai bun nivel atat din punctul de vedere al organizarii interne, cat si al satisfacerii oricaror cerinte externe (ale beneficiarilor, ale societatii, ale institutiilor statului).

Aceste certificari reflecta implementarea de catre LAVOBAD® a unui sistem de calitate recunoscut international si care este reprezentativ atat pentru calitatea produselor si serviciilor, cat si pentru managementului firmei.

Diploma de excelenta

In 4 ani de activitate am acumulat foarte multa experienta, am dat dovada de seriozitate, daruire si profesionalism, devenind parteneri seriosi si de incredere pentru clientii nostri.

Firma Lavobad®, a fost premiata in 2016 in Top Profit Romania pe locul 2, pentru activitatile prestate.

Certificat autorizare schelar

Lavobad® este certificat ISO 9001:2008 respectand toate cerintele managementului calitatii pentru serviciile prestate. Firma este autorizata pentru activitatea de montaj/demontaj schela.

Oferta Lavobad® cuprinde servicii de montaj / demontaj / transport schela. Beneficiile utilizarii unor profesionisti in acest domeniu ajung pana la -25% din costul alocat pentru aceste lucrari si se pot vedea prin:

Marca Inregistrata

Lavobad® este o marca inregistrata si ofera clientilor servicii de calitate sub un brand cunoscut pe piata din Romania si cea internationala.

Marca conferă personalitate unei firme şi face distincţie intre numele si aspectul produselor şi serviciilor dumneavoastră şi restul produselor sau serviciilor existente pe piaţă.

Prin înregistrare marcii se eliminâ riscul de confuzie in faţa clienţilor, furnizorilor sau terţilor interesaţi.

Inregistrarea mărcii la OSIM (Oficiul din România), OHIM (Oficiul european) sau WIPO (Oficiul international) conferă titularului un drept legal exclusiv asupra mărcii.

Marca inregistrată este un drept de proprietate, fiind singura posibilitate care permite titularului să foloseasca in exclusivitate respectiva denumire sau imagine şi să se opună contrafacerilor sau imitaţiilor.

FURNIZORI

CEI MAI MARI FUNIZORI DE MATERIALE ELECTRICE CU CARE LUCREAZA SOCIETATEA NOASTRA:

error: Content is protected !!